» Főoldal / GYIK - Általános kérdések


1 Általános kérdések

1.1 Miért jött létre ez az oldal?

A BSI és futofoto.hu együttműködése nyomán, 2016-tól a BSI események képeit önálló oldalra helyeztük. A BSI arculatához jobban illeszkedő oldalon a futofoto.hu minden keresési és egyéb szolgáltatása is megmaradt. A két oldal közös regisztrációt használ, így a már megszokott belépési adatokkal tudsz válogatni mndkét honlap képei között.

1.2 Milyen rendezvényeken fotóztok?

Számos futó- és triatlon versenyen vagyunk jelen. Ezen az oldalon kizárólag a BSI szervezésű eseményeken készült képeink láthatók. Minden más képünk továbbra is a megszokott helyen, a futofoto.hu oldalon található.

1.3 Mitől több ez az oldal, mint egy bármilyen galéria egy ingyenes tárhelyen?

Nálunk kizárólag jó minőségű, profi gépekkel, gyakorlott fotósok által készített képeket találsz, és ami a fő, hosszas keresgélés nélkül bukkanhatsz rá arra, ami érdekel. A képeket letöltheted, vagy akár saját albumba is rendezheted.

1.4 Milyen keresési lehetőségek vannak az oldalon?

Kifejezetten sportrendezvényekhez kifejlesztett keresőnk segítségével könnyen megtalálod a téged érdeklő eseményt, ahol aztán kereshetsz téma (pl bemelegítés, rajt, útvonal, célba érés, stb.) és rajtszám szerint. Elég beírnod rajtszámod a keresőbe, és máris előtted az összes kép, amin szerepelsz! Az idehaza egyedülálló rajtszám szerinti keresés mellett, ha a feltételek adottak, lehetőséget biztosítunk a név szerinti keresésre is.

1.5 Milyen képeket érhetek el az oldalról?

A bsi.futofoto.hu oldalon kizárólag a BSI szervezésű eseményeken készített képeinket lehet letölteni vagy papírképként megrendelni. A fotókat kis méretben, valamint eredeti méretben és különböző grafikai elemekkel kiegészítve is elérhetővé tesszük. A nem BSI szervezésű eseményeken készített képeinket a futofoto.hu oldalon lehet elérni.

1.6 Miért kell fizetnem a képekért?

Az, hogy képeink elkészüljenek és honlapunkon  rajtszám szerint kereshetők legyenek több ember összehangolt, folyamatos munkájának eredménye. Ennek fenntartási költségeit nem tudjuk vállalni. Törekszünk arra, hogy képeink valamiyen formában díjmentesen is elérhetők legyenek, de erre csak  az események Szervezőivel történő egyedi megállapodás esetén van mód.